Koltuk Yıkama Nasıl Olur?

Koltuk Yıkama Nasıl Olur?

İstanbul gibi büyük ve güzel ilimizde koltuk yıkama hizmetinde kusursuz temizlik sunmanın gayreti içinde olan firmamız, yerinde koltuk yıkama hizmeti de vermektedir. İstanbul koltuk yıkama fabrikaları büyük bir sektör haline dönüşürken bu dönüşüm esnasında halı yıkama adına sağlam bir yer edinen firmamız binlerce kayıtlı müşteri potansiyeline sahip olmanın gururunu yaşamaktadır.Koltuk yıkama nasıl olur? gibi soruların cevabını bulmak için en güzeli uygulamalı koltuk yıkamalıdır.
Bursa'da tüm evlerin kapılarını gezip vatandaşların sıkıntılarını soran Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, kapısını çaldığı kadının 118 yaşında olduğunu öğrenince kulaklarına inanamadı. Yaşlı kadının torunun da 76 yaşında olduğu öğrenildi.
Bursa Aile Çalışma ve Sosyal hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Aile Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında Bursa'yı hane hane gezerek "vatandaşların sıkıntısı var mı yok mu?" diye soruyor. Bu kapsamda Mustafakemalpaşa İlçesi Kumkadı Köyü'nde bir eve giren Bursa Aile Çalışma ve Sosyal hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş ve ASDEP personeli hatırını sordukları Fatma Bingöl'ün 118 yaşında olduğunu duyunca kulaklarına inanamadı. Koltuk yıkama nasıl yapılır? veya koltuk temizleme işleminde nelere dikkat edilmesi gerekir? gibi soruların cevabını bulmak için öncelikle doğru adrestesiniz. Biz İstanbul genelinde koltuk yıkama firmaları arasında en güvenilir ve İstanbul'da en iyi koltuk yıkama firması ödülünü alan bir firma olarak yaptıkımız işlerde ilk öncelikli olarak insan sağlığını tehtit eden hiç bir kimyasal ürün kullanmamaktayız. Bunu öncelikle belirtmek gerekir ki çoğu vatandaşlarımız koltuk yıkama esnasında neler veya hangi temizlik maddeleri kullanılıp kullanılmadığını bilmemektedir. Veya koltuk yıkama hizmeti veren firma bunu gözardı ederek müşteriyi bilgilendirmemektedir. Biz verilen adrese gittiğimizde herşeyden önce bu konu hakkında ve diğer konular hakkında müşterimizle bire bir görüşerek artısı eksisi ne varsa paylaşmak zorundayız. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Koltuk Yıkama Resimleri

Stor Perde Fiyatları

Perde Yıkama Fiyatları